Samenwerking

Sinds Maart 2011 werk ik samen met drs. Jessica Hebly: psycholoog, kinder- en ouder coach en auteur van het boek: ‘Het perfecte kind’. Zij heeft veel ervaring in het onderwijs en als  leidinggevende in de kinderopvang. Steeds ontdekte ze de vele bijzondere kwaliteiten van kinderen en ouders. Ook merkte ze dat sommige kinderen niet lekker in hun vel zaten en daardoor matig presteerden of met tegenzin naar school gingen.
Door haar aanpak, waarbij ze niet alleen keek naar cijfers en prestaties, maar juist aandacht besteedde aan het gehele unieke kind in zijn of haar leef- en schoolomgeving ontwikkelden kinderen weer zelfvertrouwen. In plaats van uit te gaan van de tekorten en problemen ging ze kijken naar de zichtbare en onzichtbare (onbewuste) mogelijkheden van de kinderen. Door hun onbelichte talenten naar voren te halen, kwam er weer balans en zelfvertrouwen. Vanuit hier verbeterden ook hun (leer)prestaties.

Wilt u een afspraak maken met Jessica of meer informatie over haar werkwijze, neem dan contact op met Jessica (momenteel werkt zij alleen nog vanuit haar eigen praktijk in Dordrecht):
E: praktijkhebly@live.nl

Els Brakman
Jongeren en ouders c.q. opvoeders kunnen ook terecht bij mijn samenwerkend collega Els Brakman. Zij is pedagoog, familieopsteller, coach en counselor. Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan, waarbij we ieder werken vanuit onze eigen praktijk, maar goed op elkaar afgestemd zijn qua visie. Els werkt momenteel 1 dag per week op de locatie van ‘Het Zonnewiel’ in Breda. Wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Els Brakman of praktische vragen (zoals tarieven, evt. wachttijden enz.) neem dan gerust contact op met haar: 06-30014915. Geef dan aan dat u via ‘Het Zonnewiel’ bij haar bent uitgekomen. Lees hier meer over de werkwijze van Els: hetzonnewiel.nl/tzonnewiel/samenwerking/els-brakman

Tevens is er een samenwerkingsrelatie met de volgende praktijken:
Heel de tijd (Intuïtieve Psychologie- voor volwassenen)

Osteopathie Ginneken (Osteopathie, alle leeftijden)

Janssengestalt (Therapie en Counseling- voor volwassenen)

Krachtig Kint (Coach leermogelijkheden kinderen en jongeren)

Glundercompany (Coaching kinderen en jongeren, training, compagnon mattyengreetje)

Praktijk Hebly (Psycho-Sociale begeleidingstrajecten voor ouder en kind: kinderen, tieners en (jong)volwassenen.

Beleefrijk (Psychomotorisch kindertherapeut, leeftijd 3 t/m 18 jaar )

Dichtbijvrij (Integratief therapeut- voor volwassenen)

Liana de Ruiter (Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation).

Een echtscheiding heeft vaak een grote impact op kinderen en jongerenDaarom werkt Liana de Ruiter nauw samen met onze praktijk ’t Zonnewiel. Lees hier het interview over onze samenwerking en mijn rol daarin