Activiteiten

‘Kinderen van deze tijd’
Bedankt voor de fijne workshop vanmiddag. Heel fijn te weten dat er meer mensen op deze lijn werken. Ook de interactie en uitwisseling van ervaringen en ideeën was heel zinvol.
Liane en Don, pedagogisch medewerker/ zelfstandig ondernemer

Voor mij was de workshop “kinderen van deze tijd” een positieve ervaring. Er werd op een overzichtelijke manier informatie gegeven en dat alles in een ontspannen sfeer. Het was ook prettig dat we uitgenodigd werden om mee te denken en dat er ook enige ruimte was voor eigen ervaringen.
Christel, moeder en kunstenares

Na een duidelijke uiteenzetting van eigenschappen van Nieuwetijdskinderen ging ik een lijn zien waardoor ik veel gedragingen van mijn eigen kinderen beter kon begrijpen.
Ismay, moeder

‘Communiceren met kinderen’
Verwonderd heb ik zitten luisteren naar de voorbeelden en verhalen van de workshopbegeleidster Greetje.
Lilian Joosen, eigenaresse Copacabana

Greetje beheerst de stof waar ze over praat en zorgde voor een inspirerende en interactieve middag.
Franklin Sluijters, huisarts

Leuke mix van lezing, beweging, speelsheid, visualisatie en interactiviteit!
Deborah, moeder en zelfstandig onderneemster

‘Meditatiecursus voor ouders’
Ik heb in de basis meditatiecursus van Greetje geleerd dat er veel verschillende soorten meditatie zijn. En dat je dus elke dag kunt beslissen welke vorm je kiest en welke die dag het beste bij je past. De rust en ontspanning die de meditaties brachten vond ik heel fijn. Ik ben me door het mediteren bewuster geworden van mijn ademhaling en hoe ik deze kan gebruiken in situaties van stress.
Karen, moeder


Reacties lezingen

Ik heb erg genoten van je lezing en zie nu beter in wat de invloed is van mijn stemming op het gedrag van de kinderen. Door dat inzicht verandert er al van alles en interpreteer ik signalen van de kinderen ook anders.
Gea

Greetje Welten is een spreekster die het publiek goed aanvoelt en in kan schatten. Door haar rustige manier van spreken is het publiek geboeid. In haar lezing verwerkt Greetje veel reflectie vragen voor het publiek zodat deze betrokken zijn bij het geheel. Ze weet heel scherp te anticiperen op vragen en antwoorden vanuit het publiek, en gebruikt dit dan later in de lezing weer als kapstok voor een volgende punt of onderwerp. In combinatie met de presentatie via de beamer weet zij een afwisselende en spannende lezing neer te zetten, waarbij haar betrokkenheid met het onderwerp helder en eerlijk naar voren komt.
Marco Damen, vestigingsleider Boekenhandel ‘De Geus”

Ik heb je onlangs leren kennen tijdens je presentatie op de basisschool van mijn kinderen. Ik ervaar je als authentiek en met een warme betrokkenheid naar zowel de \”ouders, leerkrachten\”als naar de kinderen. Jij weet je publiek in beweging te brengen en met een frisse blik te kijken naar de relatie tussen ouder en kind. Wat kunnen wij als ouders op deze manier veel leren van onze kinderen. Ik kijk er naar uit ervaringen uit te wisselen en wellicht in de toekomst samen te werken.
Manon Dekkers (Gestalt art therapeut in opleiding)