Samenwerking

Sinds Maart 2011 werk ik samen met drs. Jessica Hebly. Zij heeft ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en remedial teacher, tevens heeft zij als leidinggevende in de kinderopvang gewerkt. Daar ontdekte ze de vele bijzondere kwaliteiten van kinderen en ouders. Ook merkte ze dat sommige kinderen niet lekker in hun vel zaten en daardoor matig presteerden of met tegenzin naar school gingen.

Door haar aanpak, waarbij ze niet alleen keek naar cijfers en prestaties, maar juist aandacht besteedde aan het gehele unieke kind in zijn of haar leef- en schoolomgeving ontwikkelden kinderen weer zelfvertrouwen. In plaats van uit te gaan van de tekorten en problemen ging ze kijken naar de zichtbare en onzichtbare (onbewuste) mogelijkheden van de kinderen. Door hun onbelichte talenten naar voren te halen, kwam er weer balans en zelfvertrouwen. Vanuit hier verbeterden ook hun (leer)prestaties.

Deze ervaringen brachten haar tot het besluit om zich verder te scholen en te ontwikkelen op het gebied van pedagogische en psychologische begeleiding van kinderen en ouders. Inmiddels heeft ze tevens een universitaire studie psychologie afgerond en diverse cursussen en trainingen op dit gebied (o.a. De Kunst van Kindercoaching, NLP-Practitioner, Kernvisiemethode, De Matrix-methode) om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen als coach.

Wil je een afspraak maken met Jessica of meer informatie over haar werkwijze, neem dan contact op met Jessica:
E: praktijkhebly@live.nl
Jessica Hebly is tevens aangesloten bij de beroepsverenigingen: de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg & Adiona, Nederlands Platform voor Kindercoaching.

Tevens is er een samenwerkingsrelatie met de volgende praktijken:
Heel de tijd (Intuïtieve Psychologie)

Osteopathie Ginneken (Osteopathie, alle leeftijden)

Janssengestalt (Therapie en Counseling)

Krachtig Kint (Coach leermogelijkheden kinderen en jongeren)

Glundercompany (Coaching kinderen en jongeren, training, compagnon mattyengreetje)

Beleefrijk (Psychomotorisch kindertherapeut)

Dichtbijvrij (Integratief therapeut)

Liana de Ruiter (Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation).

Een echtscheiding heeft vaak een grote impact op kinderen en jongerenDaarom werkt Liana de Ruiter nauw samen met onze praktijk ’t Zonnewiel. Lees hier het interview over onze samenwerking en mijn rol daarin.