Contact

Momenteel kunnen wij geen nieuwe trajecten inplannen i.v.m. de huidige corona maatregelen. Het is nog onzeker tot wanneer deze maatregelen van kracht zijn. Mijn huidige cliënten zijn natuurlijk meer dan welkom voor online-consulten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een afspraak maken of meer informatie dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen:+31 (0) 6 24 25 38 71. U kunt ook mailen naar info@hetzonnewiel.nl, gelieve uw telefoonnummer in de mail vermelden.

Praktijk ’t Zonnewiel
Het Bastion
Bastionstraat 13
4817 LD Breda

Klik hier voor een persoonlijke routebeschrijving

Telefoon: +31 (0) 6 24 25 38 71
Email: info@hetzonnewiel.nl

BTW- nummer: NL001762107B28

Kamer van Koophandel nr.: 20153739


Praktijkruimte te huur (VOLGEBOEKT voor onbepaalde tijd)
Bastionstraat 13- vlakbij Centrum Breda

Sfeervolle, ruime en lichte praktijkruimte voor je individuele consulten en/ of
(groeps-) activiteiten te huur.

De ruimte bedraagt ongeveer 40 vierkante meter en is te huur vanaf één dagdeel tot meerdere dagen per week en kan ook incidenteel gehuurd worden.


Er is een prettige wachtruimte en er zijn voldoende gratis parkeerplekken. Vaste huurders hebben de mogelijkheid hun benodigde spullen op te slaan. Je kunt aan een tafel met stoelen werken, er is een gezellig zitje met twee fauteuils, een behandeltafel, relax-stoel, yogamatjes en meditatiekussentjes. De ruimte is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw ‘Het Bastion’. Hier zijn inmiddels diverse praktijken gevestigd.

Heb je interesse? Informeer gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak en kom vrijblijvend een kijkje nemen.

Reacties over de ruimte:

Het werken in de ruimte van het Zonnewiel ervaar ik als heel prettig. De warme, rustige sfeer die de ruimte uitstraalt en de kleuren zorgen voor een hele fijne (werk)plek waar mijn clienten en ik graag zijn.
Coach en psycholoog: Jessica Hebly.

Ruim, rustig en relaxed, sfeervol interieur waarbij alles wat nodig is ook aanwezig is. Aangenaam om in te werken geeft positieve energie wat ten goede komt in het werken.
Hypnotherapie Brabant.

De werkkamer is ruim en smaakvol ingericht. Vanuit rust kun je hier optimaal presteren.
Oomes Loopbaanbegeleiding en coaching.